Страница 1 от 2

Биостимулатори-неутрализатори и катализатори

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 9:21 pm
от ivelinx
Здравейте,
Снощи писах повече от час по темата,но е факт,че информацията се изгуби поради изтекла сесия :) ! Според езотеричните принципи това означава,че информацията в този момент не трябва да стига до потребителите!!!
Моля,ако имате някакви конкретни въпроси,ги ззадайте!

Re: Биостимулатори-неутрализатори и катализатори

МнениеПубликувано на: Пет Мар 12, 2010 10:56 am
от Мари
Здравейте.Купих си биостимулатор-неутрализатор-8*,защото при прегледа се установи наличие на магия.Първите 3-4 дни го свалях вечер.А през деня когато усещах стягане в гръдния кош.Днес е 10 ден,но на мен продължава да ми става лошо.Знам че това не е магическа пръчка-както пише г-н Иванов.Въпросът ми е какви са страничните ефекти? И кога започва да се усеща подобрението? Вие сте ми последната надежда след като съм ходила на лекар и ми казват ,че всичко е от нерви.Чакам отговора Ви с голям интерес.Благодаря Ви предварително!

Re: Биостимулатори-неутрализатори и катализатори

МнениеПубликувано на: Пет Мар 12, 2010 7:31 pm
от Brilliance
г-н Иванов, напишете отговора си във Word, след това го копирайте във форума. Така няма да ви изтече сесията и отговорите ви ще стигнат до потребителите.А те наистина се нуждаят от тях....

Re: Биостимулатори-неутрализатори и катализатори

МнениеПубликувано на: Пет Мар 12, 2010 9:26 pm
от ivelinx
Здравейте,
Благодаря за съвета за Word!Така смятам да правя занапред.
Що се отнася до въпроса на Мари,биостимулаторите-неутрализатори изчистват вредни негативни въздействия и влияния за точно определен,индивидуален период от време-който обикновено е от 10 до 20 дни.Биостимулаторите-неутрализатори нямат лечебни ефекти,макар,че по-вечето хора ги приемат така.Всъщност-тяхната функция е да изчистят основните първопричинители на общите проблеми,като след това екранират(за биостимулатори-неутрализатори номер 8) и предпазна защитна бариера срещу нови вредни въздействия,а след носенето за определения период от време на дадения продукт,се прави нов радиестезичен анализ,който уточнява до каква степен организма се е справил с проблема и как ще е най-добре да се процедира оттук-нататък.Само от изчистването на негативите по-вечето хора се чувстват по-добре,но на практика-това е само първия етап от съвместната ни работа-моята и на човека,потърсил помощта ми за пълното справяне с проблема!!!
Що се отнася до страничните ефекти-възможно е(но не във всички случаи),за първите дни след слагането на продукта да се получи лека болка в областа на гърдите,лек световъртеж и въобще-нехарактерни за дадения индивид симптоми,които задължително отшумяват след сваляне за 2-3 часа.
Тези симптоми са нормалната реакция на организма спрямо вграждането на биостимулатора -неутрализатор към индивидуалните особености на тънките(ефирни ) тела на дадения индивид.
Не са ли отшумели усещанията 2-3 часа-не е реакция от продукта и той може отново да се ползва.В редки случаи подобни усещания може да има за целия първоначален период на носене на продукта.

Re: Биостимулатори-неутрализатори и катализатори

МнениеПубликувано на: Съб Мар 13, 2010 2:32 pm
от Brilliance
Здравейте! Във връзка с въпроса на Мари и отговора на г-н Иванов за биостимулаторите искам да добавя моето мнение, тъй като от няколко години нося биостимулатор-неутрализатор. Носейки продукта, човек не може да разчита само на него да се подобри състоянието и положението му. Човек трябва да направи сам нещо и за себе си, т.е. човек сам трябва да започне да си помага и да осъзнава своята същност. Да променя отношението си към хора и проблеми; да си задава по-често въпроса “защо”,търсейки отговор не само наоколо ,но и в себе си; да промени начина си на живот и въобще погледа към живите неща около себе си.Не на последно място е да се научи да обича себе си, да си прости нещата, които е вършил и мислел. Да прости на хората, които са го наранили. И най-вече да повярва в себе си и във Вселената, Бог, Мироздание или както иска да го нарече.Моето наблюдение върху мен и въздействието на биостимулатора е, че той не само изчиства негативите и всичко онова, което е описал г-н Иванов, но провокира “погледа върху себе си”, провокира човека, т.е. човек да тръгне по Пътя, Пътя към същественото и непреходното;към това което е същественното в живота; към развитието на скритите сили в него;провокира човек да се обърне към Природата и Любовта във всичките й проявления...
Мари, не се притеснявайте, Пътят никак не е лек. Вярвайте в себе си, не страхувайте и знайте, че Бог ви обича. Огледайте се и си помислете-защо на вас ви се случва и какво трябва да научите от всичко това. Простете на хората, които са ви го причинили и им изпратете цялата си Любов. Усете щастието и радостта, която Природата ви подарява. Приемете всичко, което ви се случва с благодарност, защото то не е напразно и има какво да научите от това.

Re: Биостимулатори-неутрализатори и катализатори

МнениеПубликувано на: Нед Мар 14, 2010 10:12 am
от Мари
Благодаря ви.Бяхте много изчерпателни. :) При мен явно и нервните кризи оказват влияние,защото това се установи и от анализа.

Re: Биостимулатори-неутрализатори и катализатори

МнениеПубликувано на: Нед Мар 14, 2010 6:17 pm
от Мари
Имам още един въпрос!Срокът на биостимулатора-неутрализатор 3 г. ли е?А след това?

Re: Биостимулатори-неутрализатори и катализатори

МнениеПубликувано на: Вто Мар 16, 2010 8:42 pm
от ivelinx
Здравейте,
Срокът на действие на биостимулаторите-неутрализатори,както и на ЕНЕРГИЙНИТЕ КОРЕКТОРИ е строго индивидуален!По-вечето хора бъркат срока с този на неутрализаторите-катализатори,които са четири броя-стоят статично и са предназначени за къщи,офиси,автомобили...
Биостимулаторите-неутрализатори са направени на принципа на батерията-имат определен енергиен заряд,който се изчерпва в зависимост от личните контакти на човека,начинът на живот,контактите с хора и така нататък.
Обикновено срокът на действие при този вид продукти е около година,но имам случаи,в които стимулаторът се е изчерпал за няколко месеца,а преди години имах един"военен стимулатор",който действа четири-пет години!
Какво следва след това-прави се нов радиестезичен анализ,който показва моментното състояние на нещата и в зависимост от него,се предлага алтернатива!
Интересното е,че по-вечето хора,които използват подобни продукти,сами през годините разбират кога биостимулаторите им работят и кога са за смяна!!?
Имам и клиенти,които не живеят в България и обикновено имат поне по 2 резервни биостимулатора.Те започват да действат,след като се сложат...

Re: Биостимулатори-неутрализатори и катализатори

МнениеПубликувано на: Съб Мар 27, 2010 10:51 am
от ivelinx
Здравейте,
Днес ми остана малко време и реших да отговоря на многото въпроси,свързани с Биостимулаторите-неутрализатори,като разкажа накратко историята за тяхното появяване.
През 1990 година започнах да се занимавам с радиестезия,екстрасензорика,парапсихология...
Първоначално работехме съвместно с колега-радиестезист.Помагахме на много от дошлите с проблеми,но ни направи огромно впечатление факта,че когато замервахме някакво сериозно вредно негативно влияние и особено въздействие от рода на магия-методите ни бяха ефективни само няколко дни,а понякога-часове.Това ни провокира да мислим какво бихме могли да предприемем за по-добро балансиране и стабилизиране на състоянието на конкретната замерена личност.Започнахме серия от експерименти със замервани от нас символи,знаци,комбинации и много други,които поне теоретично можеха да подобрят нещата като цяло.Експериментите ни продължиха месеци,но за съжаление-нито една комбинация не беше достатъчно добра за пълно изчистване или предпазване.Една вечер,разисквайки по въпроса на вечеря с колегата,решихме да замерим и комбинациите от символи,получавани от мен по време на моменти на "разширяване на съзнанието".Имах вече цяла папка с подобни символи-"драсканици",както им казвах,за които журналисти вече бяха писали доста материали,най-интересният от които правеше аналогия с древни изчезнали писмености и по-точно-със Ситовския надпис.
На следващият ден започнахме с опитите.Резултатите бяха по-вече от забележителни-теоретично погледнато-комбинация от определени символи можеше не само да изчиства голяма гама от натрупани вредни въздействия,а и да предпазва от нови!!!
Съвместните експерименти продължиха няколко месеца.Първите Биостимулатори-неутрализатори изпробвахме върху себе си и след като се уверихме в многото им положителни качества,започнахме да ги предлагаме на наши познати-обикновено спортисти,да пробват.Ефектите бяха по-вече от добри-поне 90 процента от хората се чувстваха по-добре или подобряваха постиженията след ползването на продукта.
През 1992 година се разделихме с колегата.Продължих сам да доразработвам,усъвършенствам и експериментирам.Тъй като резултатите бяха по-вече от добри,получих две предложения за патентоване на продукта,условно наречен в началото Биостимулатор-неутрализатор.Едното предложение дойде от Сащ,а другото-от Франция. Финансите обаче бяха проблем и затова опитах да патентовам продукта в България.Вече бях преминал през две клинични изпитания,като едното от тях бе проведено в болница,където ме изпратиха след среща в Министерството на Здравеопазването под ръководството на доцента,завеждащ отделението,в което се провеждаше изпитанието.За съжаление,въпреки добрите резултати и положителното мнение на лекарите,специалистите на Патентното ведомство,с които се срещах,или не искаха да се занимават с тази непозната материя,или директно ми заявяваха,че такова нещо няма как да се патентова засега в България.Изминаха много години,в които продължих да подобрявам структурата на продукта и да обогатявам гамата на изчисващите ефекти.
Всеки Биостимулатор-неутрализатор съдържа четири основни неща=енергизирана тъкан,импрегнирана вълна,закодирана информация и върху цялото-наново закодирана допълнителна информация според вида на съответния Биостимулатор-неутрализатор.Всичко това е поставено в месингова капсула,която се носи по определен начин на една от основните чакри в човешкото тяло- Анахата.
В момента се предлагат по-вече от 14 различни разновидности на Биостимулатори-неутрализатори,неутрализатори-катализатори и ЕНЕРГИИНИ КОРЕКТОРИ.
Всички продукти са защитени чрез уникалната фигуративна Запазена марка –фирмен знак ,а ЕНЕРГИИНИЯТ КОРЕКТОР бе патентован като Полезен модел в Патентно ведомство на Република България №903 U1 на 11.12.2007 год.след много трудности.
ЕНЕРГИИНИЯТ КОРЕКТОР изглежда винаги като бижу и се изработва строго индивидуално според радиестезичните параметри на отделната личност и според индивидуалните изисквания.Той в момента е най-усъвършенствания продукт,събрал в себе си многото години опит и професионална работа.
Характерното за всички Биостимулатори-неутрализатори и ЕНЕРГИИНИ КОРЕКТОРИ е това,че за определен период от време(различен за различните подвидове на продукта) се изчистват основните първопричинители на даденото проблемно състояние(обикновено свързани с някои от хилядите разновидности на вредни негативни въздействия и влияния от естествен,изкуствен и смесен тип),като след това започва да действа като биостимулатор на енергийните функции на организма,а най-добрите подвидове екранират и предпазна защитна бариера срещу основните негативни въздействия.Периода на действие на дадения продукт е строго индивидуален и е свързан с начинът на живот на конкретната личност,контактите,срещите,мислите,емоциите и така нататък.

Re: Биостимулатори-неутрализатори и катализатори

МнениеПубликувано на: Сря Мар 31, 2010 9:01 am
от Мари
Наистина много полезна информация.Това значи ли ,че ако се е изчерпал трябва да го заменим с нов?