Страница 1 от 1

Здравейте, г-н Иванов! Какво означават невъртеливите ...

МнениеПубликувано на: Вто Авг 23, 2011 6:14 am
от bett519
Какво означават невъртеливите движения на махалото - хоризонтални и вертикални поотделно? И още - откъде от София може да се закупят т.нар. свидетели за физична радиестезия? И кой вид радиестезия е по-надежден - менталният или физичният?
Благодаря и желая успехи, както и хубава седмица!
Е. Георгиева

Re: Здравейте, г-н Иванов! Какво означават невъртеливите ...

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 9:39 am
от ivelinx
Здравейте,
Обикновено невъртеливите движения на радиестезичният детектор-махало означават нито -Да,нито-Не,тоест-неутрално.Все пак може да съществуват и други обяснения,но те са в зависимост от радиестезичния опит,който имате.
Що се отнася до въпросът за свидетелите,в София съм виждал в езотеричните книжарници 'Елрид" и "Нова епоха",но не съм ги замервал,за да кажа колко са надеждни и дали не се "пълнят" с вредни вълни.Ние също предлагаме Радиестезични свидетели,които се правят само по поръчка,за която трябва да се свържете лично по телефона-за доуточняване.
Двата основни дяла на радиестезията са Ментална и Физикална,като и двата имат своите предимства и недостатъци.Аз лично препоръчвам комбиниране на двата,но това,естествено изисква много по-вече знания и тренировки.От опита,който имам с курсисти и студенти в специалноста"Мениджмънт в Рекреацията",в която преподавам радиестезични диагностични методи мога да кажа,че по-голямата част от хората първоначално работят по-добре с Менталния стил(докато свикнат),но в последствие-с напредването на обучението,се ориентират към Физикалния или комбинацията от двата.
Желая Ви успех.

Re: Здравейте, г-н Иванов! Какво означават невъртеливите ...

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 1:47 pm
от bett519
Благодаря за подробния отговор, г-н Иванов!
Бих искала да изясня само, че не съм кандидат за обучение /поне засега/, а само исках да получа малко повече информация относно възможността едва ли не всеки човек да се възползва от въпросния метод за добиване на лесни пари и слава, на гърба на човешката болка, мъка и неприятности ... Поне такова убеждение остана у мен след бързия прочит на материалите тук и на още няколко места в мрежата ... Така нареченият ОБИКНОВЕН ЧОВЕК, потънал в проблемите от черното си ежедневие, е лесна мишена с наивните си по детски очи и душа, тръгнал да търси "бялата лястовица" ... В такова положение се озовах и аз преди няколко дни ...
Та, мисълта ми беше, че махалото не е точен метод за установяване на каквото и да е ... Ако греша, моля да ме опровергаете! :)
И още едно питане - къде в София се намират въпросните издателства, които посочвате?
Хубава и успешна седмица!
Е. Георгиева

Re: Здравейте, г-н Иванов! Какво означават невъртеливите ...

МнениеПубликувано на: Съб Авг 27, 2011 9:07 am
от ivelinx
Здравейте госпожо Георгиева,
Никъде в предишният си отговор не Ви агитирам да се обучавате в каквото и да е,а отговарям на въпросите Ви!Всеки има право на собствен избор.Що се отнася до следващите Ви констатаций-не знам какво и колко сте прочела,но специално за Радиестезичния метод статистиката е следната-около 90 процента от хората могат да работят радиестезично,от тях-около 45 могат след подобаващо обучение да правят замервания не само за себе си,а и за близките си,от тях 0.5 до 0.7 могат да станат професионални радиестезисти,а от тях-0.05 до 0.07 могат да достигнат до голямо майсторство.Това не е моя статистика,а на радиестезистите от цял свят!Методът съществува от над 8000 хиляди години-поне за толкова има данни,като се практикува по цял свят,под различни наименования.
Много може да се говори и пише за предимствата на метода.Естествено-той не е 100 процента точен,но е много по-точен от доста други методики-с това също може да се запознаете.
Що се отнася до печеленето на лесни пари и слава,ще Ви кажа само,че не зная какво точно имате впредвид.Сигурно имате сериозни основания да пишете за това.А радиестезичното махало е само детектор, един от многото,които се ползват за радиестезично замерване.Нямам никакво намерение да Ви опровергавам за каквото и да е(Вие сигурно сте права за себе си),но ще Ви кажа,че освен мен,в тази страна има поне още 5 човека,които работят професионално в тази насока по-вече от 20 години,а след като само с това се занимават,Вие преценете дали нямат успехи!Ако задавате въпросите си лично към мен,заповядайте в някои от офисите-Варна,Добрич или София и ще Ви дам предостатъчно материали за надеждноста на метода и за резултати,които съм постигал с различни хора.
Желая Ви успех